Jag startade den här verksamheten 2017 med en stark övertygelse om att vi behöver en ny satsning på välmående där upplevd livskvalitet genom hela livet är måttet på hur väl vi mår. Kvalitet i livet kan ju se olika ut över tid och i vårt sammanhang handlar det om att få insikter och leda sig själv till välmående genom medvetna och aktiva val för hållbarhet i både arbete och fritid.


För Betongfabrikens räkning ser jag KICKSTARTS-veckorna som ett smörgåsbord av de sammanhang vi vill att man naturligt ska se verksamheten som ett nav för – sammanhangen för utveckling mot medvetna val där alla vill bidra med sin kompetens i både stort och smått parallellt med att kontakter knyts och nya möjligheter till affärer skapas.


Vår vision är att alla vaknar varje dag i energifull balans med både arbetsglädje och prestationslust. I höst startar vi program för detta i Betongfabriken och under kickstarten ger vi smakprov på detta.


Är din höstkalender redan ofrivilligt fullbokad? Då kanske det perfekta valet för en hållbar höst är att boka av en dag för att delta på någon av våra utvecklingsdagar.


Varmt välkommen på KICKSTART – oavsett anledning!


Kickstarta Hösten 2019

Anette Wilnersson
VD och grundare Betongfabriken AB

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.