PLANERA FÖR FRAMGÅNG i VÄLMÅENDE och balans

Kickstartsperiod 2019

9 – 19 SEPTEMBER

Boka direktSKROLLA NER FÖR PROGRAM

tipsa andra du tror vill vara med

Tipsa gärna andra som vill utveckla sig under kickstartsveckorna – ju fler vi blir desto större utbyte för alla!

goda förutsättningar för entreprenörsMAGI

kickstart i coworkingmiljö

Passa på att ge dig energi och skärpa inför höstens utmaningar – delta på Betongfabrikens KICKSTART 9-19 september.

 

Eventdagarna är öppna för allmänheten och du väljer själv det antal dagar eller föreläsningar som passar dig eller dina kollegor bäst. Lägg fokus på framtid och mål – likt en klassisk ”kick-off” fast med skillnaden att du plockar ihop de programpunkter du eller din arbetsgrupp tycker känns meningsfulla. Utveckling i gott sällskap – coworking när det är som bäst!

 

KICKSTARTS-dagarna ser vi som en möjlighet att få öppna upp vår verksamhet och få fler att upptäcka alla fördelar med ett coworkingkontor med tydligt fokus på personlig utveckling för att skapa balans mellan arbete och fritid. Så för en symbolisk summa av 300kr/dag ex moms ingår kontorsplats för dagen, parkering, WIFI, kaffe, obegränsat med gym/yoga och dagens föreläsning och workshop Det går också att boka in sig med sin grupp i mötesrum.
Kontakta oss om det är aktuellt reception@betongfabrikenwenngarn.se

 

 

För Betongfabrikens räkning ser jag KICKSTARTS-veckorna som ett smörgåsbord av de sammanhang vi vill att man naturligt ska se verksamheten som ett nav för – sammanhangen för utveckling där alla vill bidra med sin kompetens i både stort och smått parallellt med att kontakter knyts och nya möjligheter till affärer skapas.


Jag startade den här verksamheten 2017 med en stark övertygelse om att vi behöver en ny satsning på välmående där upplevd livskvalitet genom hela livet är måttet på hur väl vi mår. Kvalitet i livet kan ju se olika ut över tid och i vårt sammanhang handlar det om att få insikter och leda sig själv till välmående genom medvetna och aktiva val för hållbarhet i både arbete och fritid.

Vår vision är att alla vaknar varje dag i energifull balans med både arbetsglädje och prestationslust. I höst startar vi program för detta i Betongfabriken och under kickstarten ger vi smakprov på detta.


Är din höstkalender redan ofrivilligt fullbokad? Då kanske det perfekta valet för en hållbar höst är att boka av en dag för att delta på någon av våra utvecklingsdagar.

 

Varmt välkommen på KICKSTART!

Anette Wilnersson
VD och grundare Betongfabriken AB

 

Coworking is not only about sharing physical place, it is mainly about establishing a community where you can exchange skills and best practices.
The ”Kickstart” weeks are a great vehicle where you can share your expertise not only with community members, but also with people who are interested to join these days to gain insights in specific topics of need or interest.

 –

 Listening to Maria Lindén about Work-Life-Balance or Marie-Therese Karlberg about Personal Branding provided me not only with new insights and ideas, it also inspired me and gave me the needed energy boost to kick off the new year after the seasonal break.  

 We are often too busy to reflect on our work situation and define a strategy for going forward with our business. But meeting interesting new people, growing our personal network, listening to inspirational presentations and getting moments of personal reflections is what the ”Kickstart” weeks offer and what helped me to take out some time from the busy schedule and to formulate our Beveled Edge strategy for 2019. Looking forward to the next ”Kickstart” weeks.

 

Andreas Seifert
VD Beveled Edge AB

föreläsningar och workshops med fokus på utveckling

välj ditt favoritämne och låt vårt nätverk inspirera dig till egen utveckling

KICKSTARTSVECKA 1 | 9-13 SEPtember
KICKSTARTSVECKA 1 | 9-13 SEPtember

Föreläsningar och workshops inom personlig utveckling starkt kopplat till affärsutveckling med hållbar och välmående människa som röd tråd

TEMAOMRÅDEN OCH PROGRAMUPPLÄGG

VÅRA TEAMAOMRÅDEN UNDER VECKA 1

 

Framgång med:

 • STORYTELLING
 • INRE LEDARSKAP
 • FÖRETAGSAMHET
 • HELHETSHÄLSA
 • MOD/INTEGRITET

 

STRUKTUR PÅ DAGARNA DENNA PERIOD:
Du väljer helt fritt hur mycket du vill delta i programaktiviteter. Om du bara vill vara hos oss för en egen kreativ process eller eget fokus så gör du det – tanken är att du ska sätta ihop dagen på bästa sätt för din egen utveckling

 

MORGONPASS 8:30-9:30
Alla dagar inleds med en handledd LADDA-aktivitet som handlar om att rikta uppmärksamheten inåt som en bra start på dagen för en hållbar människa (ombyte ej nödvändigt).

 

EGEN FOKUSTID 9:30-10:30
Tid för ett eget fokusområde där du själv väljer innehåll. Används husets alla möjligheter – hos oss finns platser anpassade för både arbete, träning, möten, kreativitet, inre fokus och relationer.

 

INSPIRATIONSFÖREDRAG 10:30-12:30
Inför varje föreläsning inleder vi med att beskriva varför temaområdet för dagen känns viktigt för oss som utvecklar och driver Betongfabriken och vilken koppling det har till det vi skapar tillsammans med vårt nätverk.

 

LUNCHPAUS 12:30-14:00
Matpausen är lite längre så att man även hinner med att njuta av slottsområdet eller göra någon annan aktivitet som känns viktig för din dag – gärna ihop med någon ny bekantskap!

 

WORKSHOP 14:00-16:00
Under eftermiddagarnas workshops får du verktyg och råd från dagens coacher som hjälper dig att komma igång med nya saker som oftast har koppling till förmiddagens föredrag på något sätt. Man behöver inte delta på föredraget för att gå på workshop eller tvärtom.

 

EGEN FOKUSTID 16:00-17:00
Att ta sig tid för att reflektera och integrera ny kunskap är klokt och kan göras på flera sätt. Välj det som passar dig bäst – i rörelse eller stillhet. Ute eller inne. På gym eller kontor. Vårt gym är bemannat 16-18 för dig som vill ha handledning där och kontorsplatser finns tillgängliga hela dagen.

 

ANALOG AVSLUT PÅ DAGEN 17:00-18:00 

Umgänge med musik och analoga spel från alla världens hörn. Perfekt avrundning på dagen med tillgång till något läskande och gott.

 

MÅNDAG 9 SEP - TEMA STORYTELLING
MÅNDAG 9 SEP - TEMA STORYTELLING

Dagens inspiratör - Mikael Reijer

BESKRIVNING AV DAGEN

Med STORYTELLING som tema finns det mängder av inriktningar att inspireras av – vi har valt det vi brinner mest för – DIG! Kom till oss denna dag och fokusera på att bygga framgång runt din egen historia.

 

Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in MIKAEL REIJER som turnérar runt med sin show “The One Thing” där han delar med sig av egna insikter kring hur man skapar en egen drömstart av framgång oavsett i vilket sammanhang man vill vara i.

 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs- denna morgon är det MONICA JONSSON som håller i ett behagligt pass för rörelse och balans.

 

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

TISDAG 10 SEP - TEMA INRE LEDARSKAP
TISDAG 10 SEP - TEMA INRE LEDARSKAP

Dagens inspiratör - Melania Balseiro

BESKRIVNING AV DAGEN

Betongfabriken vill vara en plats där människors drömmar förverkligas på olika sätt – där man ensam eller tillsammans får saker att hända. En förutsättning för det är givetvis en inre övertygelse. För att den ska kännas stark, hållbar och handlingskraftig så kan en framgångsfaktor vara att jobba med verktyg för denna dags tema: DET INRE LEDARSKAPET.  

 

Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in MELANIA BALSEIRO som är Sveriges första visionscoach. Hon delar denna förmiddag med sig av hur man övervinner rädsla och tvivel. Det handlar om att utveckla sin inre styrka och den goda nyheten är att detta är något som du kan träna och utveckla som alla andra färdigheter. Melania jobbar med Business Vision – en unik ledarskapsteknik som hjälper dig att hitta din unika IDENTITET, din INRE STYRKA och MOTIVATION som du kan använda som hävstång i ditt personliga och professionella liv. 

 

Under eftermiddagens WORKSHOP får du verktyg och råd från dagens coach ANNA FORSTER som lär dig hur du – genom fyra enkla regler – kan kommunicera mer effektivt med ditt omedvetna sinne. Något som inte bara kommer att påverka din karriär utan alla områden av ditt liv. Föreläsningen avslutas med en “prova på” mind hackingupplevelse i grupp för att boosta motivationen och hjälpa dig att nå just dina mål inför hösten.

 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det SASKIA SNIKKENBURG som håller i en morgonflowklass för en kraftfull och medveten början på dagen. Andning och yogapositioner för energi och flöde.

 

Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

ONSDAG 11 SEP - TEMA PASSION
ONSDAG 11 SEP - TEMA PASSION

Dagens inspiratör - Annika Bröms

BESKRIVNING AV DAGEN

Eftersom hela Betongfabriken är en arbetsplats för driftiga människor som driver eget med anställda eller som soloföretag med ambition att växa så känns det givet för oss att ha ett tema som sätter fokus på både PASSION OCH PRIORITERING. För att vara hållbar som människa måste man veta hur man ska prioritera när man brinner för det man gör och har många bollar igång samtidigt.  

 

Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in ANNIKA BRÖMS som bor i Sigtuna och arbetar som regionschef för Svenskt Näringsliv Stockholm. Annika driver frågor med stort engagemang och kommer dela med sig av sina insikter om vilka förutsättningar företagare behöver för att vara hållbara och hur hon bidrar till det i sitt uppdrag. Kanske får vi också höra något om hennes engagemang i Wings som gav henne utmärkelsen “Årets eldsjäl” inom föreningslivet i Sigtuna kommun. 

 

Under eftermiddagens WORKSHOP får du verktyg och råd från dagens coach JESSICA WICKLUND som hjälper dig att skapa meningsfulla möten. Genom att medvetet planera sina möten blir du både effektiv och tydligare. Rätt använt kommer dina mötesdeltagare uppleva en större arbetsglädje och längta till nästa gång ni möts. 
 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det ULRIKA OJA som inleder morgonen.

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

torsdag 12 sep - tema helhetshälsa
torsdag 12 sep - tema helhetshälsa

Dagens inspiratör - Karolina Rahm

beskrivning av dagen

Att ha hela människan i fokus när man vill skapa förutsättning för hälsa och välmående är något vi känner oss helt övertygade om att det är människans väg framåt för att vara hållbar i livet. Alla delar i livet behöver fungera och vara i balans för att välmåendet ska infinna sig. Detta måste morgondagens framgångsrika företag få djup förståelse i för att bli attraktiv som arbetsgivare och inte minst behöver varje individ leda sig själv till goda vanor och förutsättningar som passar just mig.

 

Förmiddagens INSPIRATÖR är Karolina Rahm som på olika sätt hjälper människor med coachining fram till en helhetshälsa. Den här dagen delar hon med sig av sina bästa tips.

 

Under eftermiddagens WORKSHOP har vi bjudit in CONNY ANDERSSON för att inspirera oss att se sig själv som den perfekta delen av helheten och hittar relationen till sig själv. Genom att hitta sig själv kan man sluta kopiera andra och följa sitt eget hjärta

 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det JOSEFIN GUSTAVSSON som leder oss i HAPPY HEART – hjärtöppnande positioner som skapar flöden och öppnar upp.

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

fredag 13 SEP - TEMA MOD | INTEGRITET
fredag 13 SEP - TEMA MOD | INTEGRITET

Dagens inspiratör - Caroline Hammarskjöld

BESKRIVNING AV DAGEN
 Att drivas av en övertygelse att man ska förändra världen är underbart för människans fortlevnad. Utan människor med den typen av drivkraft skulle världen högst troligt inte vara lika härlig att leva i. En förutsättning för att något ska bli av ett sådant driv är förstås en stark inre övertygelse. Dagens tema är : MOD OCH INTEGRITET.  

 

Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in CAROLINE HAMMARSKJÖLD som är barn-barn till Dag Hammarskjölds bror och drivs av att föra Dags “anda” vidare på olika sätt. På hennes föredrag får vi lyssna på Dags gärning och hur hon med eget mod skapade förutsättningar för ett möte på FN-högkvarteret i NY. Caroline berättar om den unika fotosamlingen hon har från Dag och hur hon skapat förutsättningar för “2 Fotografer”  som är rubriken på fotoutställningen som visas på FABRIKEN i Skåne parallellt med en utställning om Dag som fotograf på Dag Hammarskjölds Backåkra. Utställningarna pågår mellan den 29 juni och 29 september 2019.

 

Under eftermiddagens WORKSHOP får du verktyg och råd från MIA INGELSTRÖM som sätter fokus på något annat som behöver vara på plats för bättre förutsättning för det egna modet som företagare – din ekonomi. Mia är ekonomi-PT och hjälper både privatpersoner och egenföretagare att ta kontrollen över helheten i sin ekonomi.

 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det GUNILLA DALIN som inleder dagen i lugn yoga som ger njutning för både kropp och själ. Släpp alla krav och lär dig lyssna inåt.
 
Denna dag har vi även LYX i fabriken – MALIN BERG finns på palts för bokning av ekologiska ansiktsbehandlingar.
 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

KICKSTARTSVECKA 2 - 16-19 SEP
KICKSTARTSVECKA 2 - 16-19 SEP

Föreläsningar och workshops inom personlig utveckling starkt kopplat till affärsutveckling med hållbar och välmående människa som röd tråd

TEMAOMRÅDEN OCH PROGRAMUPPLÄGG

VÅRA TEAMAOMRÅDEN UNDER VECKA 2:

 

Framgång med:

 • STYRKOR
 • ARBETSGLÄDJE
 • TACKSAMHET
 • KOMMUNIKATION
 • SAMARBETEN

 

STRUKTUR PÅ DAGARNA DENNA PERIOD:
Du väljer helt fritt hur mycket du vill delta i programaktiviteter. Om du bara vill vara hos oss för en egen kreativ process eller eget fokus så gör du det – tanken är att du ska sätta ihop dagen på bästa sätt för din egen utveckling

 

MORGONPASS 8:30-9:30
Alla dagar inleds med en handledd LADDA-aktivitet som handlar om att rikta uppmärksamheten inåt som en bra start på dagen för en hållbar människa.

 

EGEN FOKUSTID 9:30-10:30
Tid för ett eget fokusområde där du själv väljer innehåll. Används husets alla möjligheter – hos oss finns platser anpassade för både arbete, träning, möten, kreativitet, inre fokus och relationer.

 

INSPIRATIONSFÖREDRAG 10:30-12:30
Inför varje föreläsning inleder vi med att beskriva varför temaområdet för dagen känns viktigt för oss som utvecklar och driver Betongfabriken och vilken koppling det har till det vi skapar tillsammans med vårt nätverk.

 

LUNCHPAUS 12:30-14:00
Matpausen är lite längre så att man även hinner med att njuta av slottsområdet eller göra någon annan aktivitet som känns viktig för din dag – gärna ihop med någon ny bekantskap!

 

WORKSHOP 14:00-16:00
Under eftermiddagarnas workshops får du verktyg och råd från dagens coacher som hjälper dig att komma igång med nya saker som oftast har koppling till förmiddagens föredrag på något sätt. Man behöver inte delta på föredraget för att gå på workshop eller tvärtom.

 

EGEN FOKUSTID 16:00-17:00
Att ta sig tid för att reflektera och integrera ny kunskap är klokt och kan göras på flera sätt. Välj det som passar dig bäst – i rörelse eller stillhet. Ute eller inne. På gym eller kontor. Vårt gym är bemannat 16-18 för dig som vill ha handledning där och kontorsplatser finns tillgängliga hela dagen.

 

ANALOG AVSLUT PÅ DAGEN 17:00-18:00 

Umgänge med musik och analoga spel från alla världens hörn. Perfekt avrundning på dagen med tillgång till något läskande och gott.

 

måndag 16 SEP - TEMA STYRKOr
måndag 16 SEP - TEMA STYRKOr

Dagens inspiratör - John Steinberg

beskrivning av dagen

För att vara hållbar och stark som människa behöver man ibland hjälp med att hitta sina styrkor och bygga vidare på dom. Alltför ofta har vi i samhället fokus på svagheter och förbättringsområden och en steriotyp bild på hur styrkor definieras. Denna dag sätter vi fullt fokus på dagens inspirerande ämne: STYRKOR

 

Som hela dagens INSPIRATÖR har vi bjudit in JOHN STEINBERG som kan allt om att hitta kraften i människor. Att hitta styrkor är inte bara en metod utan representerar en filosofi om hur människor utvecklas. Det John lär ut bygger på tesen att människor utvecklas snabbast och bäst med utgångspunkt från sina styrkor. Vilka styrkor har du som har bidragit till dina framgångar? Vad har du för personlig drivkraft? Vad är unikt med dig som person? 

 

Under eftermiddagens WORKSHOP får du verktyg och råd från dagens coach LISA SJÖSTRÖM som undersöker vad inre styrka är och låter dig prova olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. Styrkan som gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket. Ett sätt kan vara att helt enkelt inte tro på allt vi tänker. Men hur sjutton gör man det?
 

 
Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det GUNILLA DALIN som inleder dagen i lugn yoga som ger njutning för både kropp och själ. Släpp alla krav och lär dig lyssna inåt.

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

tisdag 17 sep - tema arbetsglädje
tisdag 17 sep - tema arbetsglädje

Dagens inspiratör - Maria Lindén

beskrivning av dagen

Att vara hållbar som människa går som en röd tråd i det vi i Betongfabriken vill samla kompetens kring. Forskning runt detta visar att förutom det grundläggande behovet av tillräckligt med sömn och regelbunden kost och rörelse så handlar det även om att ha balans i livet och goda relationer. Dagens tema är därför: ARBETSGLÄDJE.  

 

Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in MARIA LINDÉN. Maria var hos oss i februari och föreläste om work-lifebalance och denna gång ger hon oss kraftfulla knep som hjälper dig att älska ditt jobb och prestera på topp. Tänk att få uppleva glädje varje dag – i livet och på jobbet. Hon ger dig tips på hur du kan förbättra dina yrkesmässiga resultat med kraften av personligt ledarskap och hur du finner en djupare, mer varaktig känsla av motivation och mening.

 

Under eftermiddagens WORKSHOP ägnar vi fullt fokus åt att lära oss en modell för givande samtal mellan 4 ögon. Nyckel till relationsbyggande kommunikation och för många en väldigt viktig pusselbit för att utveckla den verksamheten man är en del av. Med denna modell kommer alla samtal kännas varma. CARINA NORDLANDER och ANETTE WILNERSSON är dagens coacher och ägarna till Betongfabrikens Coworkingcommunity. Båda brinner för utveckling av både människor och verksamheter.

 
Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det JOSEFIN GUSTAVSSON som inleder dagen i lugn yoga som guidar oss till några härliga yinpositioner där vi stannar en längre stund för maximal återhämtning.

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

onsdag 18 sep - tema tacksamhet
onsdag 18 sep - tema tacksamhet

Dagens inspiratör - Saskia Snikkenburg

BESKRIVNING AV DAGEN

Forskare har kommit fram till att positiva känslor är en framgångsfaktor för oss. Bland annat så gör ett gott humör oss mer kreativa och bättre på att lösa problem. Men hur gör man då för att hålla sig på gott humör? Ett sätt är att träna sig på tacksamhet. Dagens tema handlar just om det: TACKSAMHET

 

 Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in SASKIA SNIKKENBURG som kommer inspirera oss att börja berika vårt liv med just tacksamhet. Livet verkar bli allt mer krävande och vi människor blir allt mer stressad. Vi hinner inte stanna upp och titta oss omkring. Vi är på väg till någonting, upptagna i vår egen lilla värld och känner oss mer och mer deprimerade och nedstämda. Jakten efter något nytt och samlandet av flera prylar verkar inte tillfredsställa oss. Hur kan vi ta oss ur ekorrhjulet? Och vad kommer hjälpa oss att känna oss lugnare och mer avslappnade i livet? Boka in denna dag och låt Saskia lära dig hur! 

 

 
Denna dag har vi även LYX i fabriken – MALIN BERG finns på palts för bokning av ekologiska ansiktsbehandlingar.
 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det ULRIKA OJA som inleder morgonen.

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

torsdag 19 SEP - TEMA kommunikation
torsdag 19 SEP - TEMA kommunikation

Dagens inspiratör - Nina Buchaus

BESKRIVNING AV DAGEN

Betongfabriken vill vara en plats där människor enkelt samarbetar när helheten gynnas av det. Att då förstå retorik och  kommunikation i alla dess former är en kraftfull kompetens för att få till det man önskar och nå sina mål. Genom att förstå sin egen kommunikation lär man också känna sig själv. Dags tema för framgång: MEDVETEN KOMMUNIKATION.  

 

Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in NINA BUCHAUS som brinner för kommunikation i alla dess former. Nina delar med sig av hur man identifierar och möter kommunikation av mindre smickrande format – härskartekniker. En teknik som oftast är omedveten men kan ställa till mycket energiförlust. Hur möter man en sådan kommunkationsstrategi för att utveckla sitt eget ledarskap? 

 

Under eftermiddagens WORKSHOP får du verktyg och råd från dagens coach. ANETTE WILNERSSON leder ett samtal om helhetstänk kring prioriteringar för att få plats med hela livet. Du får även prova hur man kan jobba med kanbantavlor för att leva ett intensivt liv med mycket innehåll med bibehållet lugn och känsla av kontroll på det som är viktigt.

 

Alla våra dagar inleds med ett morgonpass där du under handledning får prova olika aktiviteter för laddning inåt där ombyte inte behövs. Denna morgon är det MONIKA ROUKOKOSKI som inleder morgonen med qigong som är perfekt för dig som vill ha en rörligare och mjukare kropp och ökat medvetande.

 
Du har obegränsad tillgång till gym/yogasal/kontorsplats och avskildhet ute/inne  för egen reflektion. Under KICKSTARTen avslutar vi med “häng” och något läskande på FLEX-planet där TAEKO har ställt upp analoga spel med kreativitet från alla världens hörn för den som vill prova.

Inspirationsdagar med fokus på utveckling

Boka din plats nedan

Vecka 1

Inget evenemang hittades!

Vecka 2

Inspirationsdagar med fokus på utveckling

Workshops

FRAMGÅNGSRIK OCH LYCKLIG PÅ 60 MIN

10 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
– MIND HACKING FÖR NYBÖRJARE!

Vårt medvetna står för ca 5% av vårt sinne vilket innebär att 95% av våra tankar, känslor och handlingar sker helt omedvetet. Tänk vilka superkrafter vi skulle besitta om vi lärde oss kontrollera våra omedvetna sinnen!

Good news! ANNA FORSTER är eftermiddagens coach som på den här  workshopen kommer att lära dig hur du – genom fyra enkla regler – kan kommunicera mer effektivt med ditt omedvetna sinne. Något som inte bara kommer att påverka din karriär utan alla områden av ditt liv. Föreläsningen avslutas med en “prova på” mind hackingupplevelse i grupp för att boosta motivationen och hjälpa dig att nå just dina mål inför hösten.

MÖTEN FÖR HÅLLBARA RESULTAT

11 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
Under eftermiddagens workshop får du verktyg och råd från dagens coach JESSICA WICKLUND som lär dig planera möten som ger hållbara resultat. Genom att kombinera metoder som ökar fokus, engagemang och effektivitet och ge utrymme för återhämtning och reflektion maximerar vi effekten av mötet.

Denna workshop ger dig nycklarna till hur du skapar meningsfulla möten. Med medarbetare, kunder eller kanske det viktigaste – dig själv! Under workshopen ges möjlighet att skapa en struktur för dina vanligaste möten. Hur vill du utveckla och förbättra dem? Hur kan du skapa utrymme för reflektion och hjärnvila? Vilka möten vill du lägga till eller ta bort? Behöver du planera in möten med dig själv ibland?

INSIDAN UT

12 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16

Eftermiddagens coach CONNY ANDERSSON är fd polis och spårare. För att se sig själv som den perfekta delen av helheten man faktiskt är så behöver man hitta relationen till sig själv. Det är ju livskvalitetshöjande att se världen. Att se sig själv. Att ha kontakt med alla sinnen och förstå sanningen. Genom att hitta sig själv kan man sluta kopiera andra och följa sitt eget hjärta.

Conny är professionell spårare, företagare och lärare i mänsklig medvetenhet och observationskonst. Han startade företaget Tracker school sweden för 12 år sedan som har sitt säte i Sigtuna. Efter den här workshoppen lovar vi att relationen till dig själv kommer kännas starkare. Missa inte detta tillfälle!

SMARTARE EKONOMI

13 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
Eftermiddagens coach sätter fokus på något annat som behöver vara på plats för bättre förutsättning för det egna modet som företagare – din ekonomi. MIA INGELSTRÖM är ekonomi-PT och hjälper både privatpersoner och egenföretagare att ta kontrollen över helheten i sin ekonomi.

Du kommer få nya insikter, kunskaper och konkreta verktyg för hur du kan bli smartare i både företagets och därmed din egen ekonomi. Och du kommer at börja se hur ekonomi faktiskt kan vara både roligt och lätt.

ATT FÅ FLYT I VARDAGEN

16 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
I den här workshopen hjälper LISA SJÖSTRÖM oss att undersöka vad vår inre styrka är och vi provar olika sätt att hitta styrkan som gör att vi får flyt i vardagen. Styrkan som gör att problem inte blir så stora och att livet inte skaver så mycket. Ett sätt kan vara att helt enkelt inte tro på allt vi tänker. Men hur sjutton gör man det? I workshopen kommer vi att synliggöra flera paradoxer, t ex hur vi kan göra mindre och ändå få mer gjort, och hur vi genom att släppa taget kan få mer kontroll. Släppa taget, är du galen? kanske du tänker, men du kommer att upptäcka att det funkar.

DE GODA SAMTALET

17 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
Under två timmar ägnar vi fullt fokus åt att lära oss en modell för givande samtal mellan 4 ögon. Nyckel till relationsbyggande kommunikation och för många en väldigt viktig pusselbit för att utveckla den verksamheten man är en del av. Med denna modell kommer alla samtal kännas varma. CARINA NORDLANDER och ANETTE WILNERSSON är dagens coacher och ägarna till Betongfabrikens Coworkingcommunity. Båda brinner för utveckling av både människor och verksamheter.

kickstartsdag #8

18 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
Workshop meddelas senare

KANBAN FÖR KOLL PÅ LÄGET

19 SEPTEMBER | WORKSHOP 14-16
På denna eftermiddag får du prova hur du bl a kan jobba effektivt med kanbantavlor för att leva ett intensivt liv med mycket innehåll med bibehållet lugn och känsla av kontroll på det som är viktigt.

Kanbantavlor finns i många skepnader men under denna workshop kommer vi titta på en som är gratis: KanbanFlow. Kanske kommer detta hjälpmedel bli din nästa effektivitetsförälskelse. Kanban har mängder av användningsmöjligheter och vi kommer prova ett antal så du får känsla för om det kan vara något som kan ge dig utveckling.

VARFÖR BETONGFABRIKEN?

Anledningarna till att man väljer Betongfabriken som sin plats för arbete kan vara många och se olika ut för olika personer. En del vill lämna hemmakontoret vid köksbordet och arbeta fokuserat sida vid sida med likasinnade för socialt utbyte vid fikapauser och luncher.

VARFÖR BETONGFABRIKEN

Andra vill kunna boka mötesrum och inspireras via våra föreläsningar och workshops. Att med enkelhet komma igång med nya rutiner kring träning och hälsosamma mikropauser utomhus i härlig miljö kan vara en annan.

 

VARFÖR BETONGFABRIKEN

Personer med barn och hundar kan söka enkelhet kring hämtning/lämning av sina familjemedlemmar och väljer Betongfabriken för att både förskola och hunddagis finns runt knuten.

Det som dock känns gemensamt för de flesta är att man vill skapa värdefulla kontakter och delta i sammanhang som på olika sätt kommer bidra till både personlig och verksamhetsutveckling.

Hur ser ditt behov ut?

VARFÖR BETONGFABRIKEN

Välkommen in i medlemsnätverket när det passar dig – för 295kr/mån är du medlem med enkel tillgång till events och lokalbokningar för att bygga vidare med service efter behov

 

9-20 september har vi kickstartsveckor där du kan utforska om Betongfabriken på Wenngarn skulle kunna kännas som en värdefull framtida arbetsplats för dig och din verksamhet.

.

Kontakta Oss

14 + 8 =

Wenngarn 443, 193 91 Sigtuna

 

info@betongfabrikenwenngarn.se

 

Tel: 08-599 293 37

Cart
 • No products in the cart.