SKAPA DITT DRÖMLIV SOM FÖRETAGARE ÅR 2020

delta i Betongfabrikens

utvecklingsprogram för entreprenörer

 

SMAKPROV UNDER KICKSTART 3-14/2

Startup monday
Level-up Tuesday
Recharge wednesday

Under KICKSTARTens första vecka 3-5/2 kan du boka in dig på valfri dag och få smakprov på vårt nya entreprenörsprogram för hållbar människa och välmående företag som startar i mars 2020. Andra veckan 10/14/2 kan du prova vårt utbud för konferens, kontor, gym och prova på spännande workshopaktiviteter för utveckling.

 

Föreläsarna och workshopledarna är själva företagare med olika spetskompetenser. Vi kommer jobba med både affärsutveckling och personlig utveckling parallellt för att du ska få en stabil grund med kunskap för kontroll och verktyg för ett liv designat för både arbete och fritid.

 

Varje dag under kickstarten finns det även coacher redo för att hjälpa dig framåt – använd möjligheten att boka upp en tid med någon av dessa för att få stöd för att ta nästa steg i din utveckling.

Välkommen på Kickstart – låt starten leda till ditt drömliv!

Betongfabriken Wenngarn Kickstart 2020

PROGRAM VECKA 1 – Prova entreprenörsprogrammet

3/2 | START-UP MONDAY för dig som är nystartad

4/2 | POWER-UP TUESDAY för dig som vill växa

5/2 | RE-CHARGE WEDNESDAY för dig som vill ladda om

Betongfabriken Wenngarn Kickstart 2020

PROGRAM VECKA 2 – Prova kontor, gym och kollegor i Betongfabriken

…och delta i en workshop om Visionboarding
…och delta i en Mastermind-workshop
…och delta i en Get Organized-workshop
…och prova Speed-coaching
…och avsluta med en Alla Hjärtans After-work

KICKSTARTENS

FÖRELÄSARE | WORKSHOPLEDARE | FÖRETAGARE

Amo Cartwright

Giselle Valle
Internationell affärsutvecklare och entreprenör

Giselle är en skarp internationell affärsutvecklare och entreprenör med ett holistiskt och pragmatiskt tillvägagångssätt för att uppnå både inre och yttre framgång. Grundare av The Sleep Revolution och Global VP Sales of Pauly Beds  Bachelor International Relations och två magisterexamina: Affärs- och neurovetenskap 


https://thesleeprevolution.com

https://paulybeds.com

KICKSTARTSAKTUELL: Föreläser på START-UP MONDAY 3/2

Amo Cartwright

Amo Cartwright
Sales Coach | Success Coach

Amo är en mycket kompetent verksamhetsutvecklare som smittar av sig med sin genuina energi. Han är tydlig, konkret och löser alltid problem med innovativa lösningar. Under Kickstarten kommer Amo att ge oss sina bästa råd för att komma dit vi vill och inte låta något stå i vägen för våra drömmar.

 

 https://www.amocartwright.com/
KICKSTARTSAKTUELL: Föreläser på POWER-UP TUESDAG 4/2

Jessica Eidemo

Jessica Eidemo
Affärsutvecklingscoach och Framgångsfacilitator

Jessica Eidemo besitter en unik blandning av ett genuint och skarpt affärsmannaskap och ett moget, modernt och välgrundat självledarskap. Så oavsett om du vill utveckla dig själv, ditt ledarskap eller ditt företag kan Jessica hjälpa dig nå din framgång. Som coach och förändringsfacilitator uppskattas Jessica för sin positiva energi, totala närvaro, skarpa intellekt och förmåga att spegla och ställa kraftfulla frågor som gör skillnad.

 

https://eidemoandyou.se/
KICKSTARTSAKTUELL: Föreläser på RE-CHARGE WEDNESDAY 5/2 och leder workshoppen VISIONBOARD 10/2. Även tillgänglig som utvecklingscoach under kickstarten

Jessica Eidemo

Luis Palma
Coach i personlig utveckling 

Luis Palma jobbar utifrån ett helhetstänk kring människan och hur den fungerar och hänger samman. Där kropp, själ och sinne är en helhet och där alla delar behöver vara i balans och harmoni för att man ska må så bra som möjligt. Jag är föreläsare och coach i personlig utveckling och medlem i International Association of Profesional Life Coaches. Jag håller även utbildningar i värderingar, självkänsla, motivation och personlig utveckling.

 

KICKSTARTSAKTUELL: Utvecklingscoach under kickstarten

Maria Linden

Maria Lindén
Affärsutvecklingscoach

Maria Lindén är social entreprenör och tror på att vi människor behöver varandra. I över 10 år har hon arbetat med ledarskap & kommunikation för goda syften. Hon har också utsetts till en av landets mest spännande unga förmågor. Maria tror på kärlek som kraft för samhällsförändring tillsammans med utbildning, kommunikation, autentiskt ledarskap och en kraft större än oss själva.  Sedan 2013 driver Maria utbildningsföretaget Kispira Livscenter AB där vi arbetar för hållbara arbetsplatser & företag som skapar framgång genom välmående. 

 

 

https://www.marialinden.se/
KICKSTARTSAKTUELL: Leder MASTERMIND-workshop 11/2

Emma Perols

Emma Perols  
Online business coach och systemkreatör

Emma Perols är en företagsutvecklare och coach som hjälper småföretagare att ta tillbaka kontrollen över sina företag och liv så stressen kan bytas mot mer tid och bättre lönsamhet. Emma hjälper sina kunder att gå från att vara reaktiva till proaktiva genom att sätta upp enkla och effektiva system och processer i företaget, organisera och planera allt som ska göras och se till att företaget fungerar på ett smidigt och effektivt sätt. Hon älskar att testa nya program och appar likväl som att komma fram till nya lösningar som förenklar företagandet och ökar lönsamheten.

 

https://getorganizedwithemma.com/

KICKSTARTSAKTUELL: Leder GET-ORGANIZED-workshop 12/2

Claes-Göran Hammar
Affärsutvecklingsoach med innovation som specialområde

Claes-Göran Hammar är ICF-diplomerad coach och hjälper dig att bryta Dig loss ur gamla omedvetna tankemönster och förhållningssätt som ger Dig oanade möjligheter att nå mål som Du tidigare drömt om. “Tillsammans går vi från där Du är idag och tittar på vart Du vill och hinner lägga upp en plan för hur Du når dit!”

 

KIKSTARTSAKTUELL: affärsutvecklingscoach du kan boka under kickstarten

Ana Jimenez
Utvecklingsoach med framgång genom lönsamhet i fokus

Ana Jimenez drivs av att kunna bidra till utveckling av företagande. Med över 20 års erfarenhet i redovisningsbranschen har hon mött många entreprenörer i olika branscher, vilket lett till insikter om allas olika förutsättningar att nå framgång med sin verksamhet. Med mer inriktning mot att just identifiera förutsättningar vill hon nu hjälpa företagare till att vara hållbara människor i välmående företag. “Jag tror på att vi alla ska kunna arbeta med det vi brinner för, även om det ibland inte är så lätt att nå dit, med rätt mindset och stöd är det fullt möjligt att komma närmare sin drömtillvaro.”

 

KIKSTARTSAKTUELL: utvecklare av entreprenörsprogrammen och utvecklingscoach

Conny Andersson
Företagare och lärare i mänsklig medvetenhet och observationskonst

Conny Andersson Jag vill leda dig…
till ett medvetet tillstånd och rörelse där du får insikt om dig själv och den värld du lever i. Vad betyder då detta? VETA kommer av latin VIDI, Jag ser, alltså jag ser och då vet jag.

Min uppgift är att ge dig din naturliga förmåga att nyfiket undersöka med skarpa sinnen, aldrig anta vilket ger kraft åt självkänsla och självförtroende. Pathfinder synliggör och förändrar din känslor, tanke, värdering och erfarenhetsmässiga formatering av rädsla, lögn, antagande, begränsning, vilsenhet, uppgivenhet och beroende till nya perspektiv av möjligheter, styrka, balans, vetskap, frihet, sanning om dig själv och din miljö, ökad självkärlek och lycka.

 

KIKSTARTSAKTUELL: utvecklingscoach 13/2

Anette Wilnersson
Utvecklingscoach med fokus på livsdesign för företagare, kommunikation och ekonomi

Anette Wilnersson hjälper dig gärna med strategier för både medarbetare och kunder. Ekonom med stort intresse för kommunikation och moderna hjälpmedel. 20 års erfarenhet av att driva företag med både produkter och tjänster med stort fokus på stark och hållbar relation. Har även erfarenhet av att driva företag med familjemedlemmar där linjen mellan privatliv och verksamhet kan vara flytande och kommunikation kan behöva hanteras på flera nivåer. Tillsammans med mig tar vi båda dessa perspektiv med i utvecklingsresan.

 

KIKSTARTSAKTUELL: utvecklare av entreprenörsprogrammen och utvecklingscoach

TILL BOKNING OCH PROGRAM

Betongfabriken Wenngarn

Wenngarn 443 | 193 91 Sigtuna