tema life balance

framgång med att växa tillsammans med sitt företag

Som företagare är det vanligt att vi har så stort fokus på den yttre verkligheten och vår omgivning och därför har svårt att hitta tid för att reflektera över var är jag, vad vill jag och hur når jag min vision med mitt företagande

tema life balance

framgång med att växa
tillsammans med sitt företag

15 november 2018, KL.15:00-16:30

Som företagare och entreprenör är det vanligt att vi har så stort fokus på den yttre verkligheten och vår omgivning och därför har svårt att hitta tid för att reflektera över var är jag, vad vill jag och hur når jag min vision med mitt företagande. Britt-Marie hjälper företagare med konkreta verktyg att hitta ett hållbart förhållningssätt till sig själv, sin omgivning och sitt företagande.

 

Varmt välkommen på ett föredrag som tar dig på första steget mot framtidens medvetna självledarskap. Britt-Marie kommer även att presentera ett mentorskapsprogram inom detta område där medlemmarna i Betongfabriken erbjuds ett väldigt förmånligt pris – missa inte det!

 

Anmäl ditt deltagande via vårt Facebookevent: 
https://www.facebook.com/events/248999119105544/
eller till carina@betongfabrikenwenngarn.se

coworking PÅ BETONGFABRIKEN


Hos oss finns flexibla upplägg för din arbetsplatstillvaro. Vill du vara med och uppleva framtidens hälsosamma arbetsplats med hållbarhet och hela människan i fokus så är det perfekt att förlägga en eller flera arbetsdagar i veckan hos oss.

tema for-member-with-friends

julknytis – ta med din favorit

6 december 2018, från KL 17:00

Nu är det dags för husets första julfest för medlemmar! Temat är FAVORITER och eftersom människor, mat och musik är det bästa vi vet så vill vi att ni tar med era bästa ur alla dessa kriterier.

 

Entrébiljett: din bästa julbordsrätt och partyhumör

Gästinbjudan: du kan enkelt bjuda in dina gäster till vårt  Facebookevenemang där man också anmäler att man kommer. Maila om du eller dina vänner inte har FB. 

Musik: ladda upp din favoritlåt på vår julfestspotifylista så ingår den som en del i kvällens underhållning

 

Dryck: finns på plats i till självkostnadspris

coworking PÅ BETONGFABRIKEN


Hos oss finns flexibla upplägg för din arbetsplatstillvaro. Vill du vara med och uppleva framtidens hälsosamma arbetsplats med hållbarhet och hela människan i fokus så är det perfekt att förlägga en eller flera arbetsdagar i veckan hos oss.

TID KVAR TILL FÖRELÄSNINGEN

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

VARFÖR BETONGFABRIKEN?

Anledningarna till att man väljer Betongfabriken som sin plats för arbete kan vara många och se olika ut för olika personer. En del vill lämna hemmakontoret vid köksbordet och arbeta fokuserat sida vid sida med likasinnade för socialt utbyte vid fikapauser och luncher.

VARFÖR BETONGFABRIKEN

Andra vill kunna boka mötesrum och inspireras via våra föreläsningar och workshops. Att med enkelhet komma igång med nya rutiner kring träning och hälsosamma mikropauser utomhus i härlig miljö kan vara en annan.

VARFÖR BETONGFABRIKEN

Personer med barn och hundar kan söka enkelhet kring hämtning/lämning av sina familjemedlemmar och väljer Betongfabriken för att både förskola och hunddagis finns runt knuten.

Det som dock känns gemensamt för de flesta är att man vill skapa värdefulla kontakter och delta i sammanhang som på olika sätt kommer bidra till både personlig och verksamhetsutveckling.

Hur ser ditt behov ut?

VARFÖR BETONGFABRIKEN

Välkommen in i medlemsnätverket när det passar dig – för 295kr/mån är du medlem med enkel tillgång till events och lokalbokningar för att bygga vidare med service efter behov

 

3-14/9 drar vi igång kickstartsprogrammet där du kan utforska om Betongfabriken på Wenngarn skulle kunna kännas som en värdefull framtida arbetsplats för dig och din verksamhet.

.

Kontakta Oss

7 + 2 =

Wenngarn 443, 193 91 Sigtuna

 

info@betongfabrikenwenngarn.se

 

Tel: 08-599 293 37

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.