Datum

18 september 2019
Expired!

Tid

08:30 - 18:00

Kostnad

300SEK

Etiketter

Kickstartsveckor

Tacksamhet som hälsosam vana

Forskare har kommit fram till att positiva känslor är en framgångsfaktor för oss. Bland annat så gör ett gott humör oss mer kreativa och bättre på att lösa problem. Men hur gör man då för att hålla sig på gott humör? Ett sätt är att träna sig på tacksamhet. Dagens tema handlar just om det: TACKSAMHET

FÖRELÄSNING 10:30-12:30
Som förmiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in SASKIA SNIKKENBURG som kommer inspirera oss att börja berika vårt liv med just tacksamhet. Livet verkar bli allt mer krävande och vi människor blir allt mer stressade. Vi hinner inte stanna upp och titta oss omkring. Vi är hela tiden på väg till någonting. Upptagna i vår egen lilla värld och känner oss mer och mer deprimerade och nedstämda. Jakten efter något nytt och samlandet av flera prylar verkar inte tillfredsställa oss. Hur kan vi ta oss ur ekorrhjulet? Vad kan hjälpa oss att känna oss lugnare och mer avslappnade i livet? Boka in denna dag och låt Saskia lära dig hur! 

Saskia är vitality coach som brinner för att inspirera om hälsa. För 20 år sedan flyttade hon från Amsterdam till Kapstaden och bytte karriär från reklambranschen till att bli holistic nutritionist och internationell yogalärare. Innan flytten tillbaka till Europa drev Saskia en yoga studio inte långt från stranden i Kapstaden. Stockholm skulle ha varit ett tillfälligt äventyr på väg hem till Amsterdam, men äventyret pågår fortfarande. Idag bor Saskia i Sigtuna kommun med hennes 2 döttrar och driver det egna företaget Saskia Health som coach, föreläsare och yogalärare.  

WORKSHOP 14:00-16:00 MAT FÖR HÄLSA OCH FOKUS
Som eftermiddagens INSPIRATÖR har vi bjudit in ANNA HJORT som menar att något som också påverkar vår hälsa och arbetsförmåga i allra högsta grad är maten som vi äter. Vi lever i en tid där ens kosthållning närmast skulle kunna betraktas som en religion och där buden om vad som är “det rätta” är många. 

Glutenfritt? Laktosfritt? Vegetariskt? Antiinflammatoriskt? Inget socker? Inga kolhydrater? Naturligt? Vad är det som är bra mat egentligen? Och vad är det som gör att vi kanske inte alltid väljer det där vi hade tänkt oss från början? 😉 Under eftermiddagen kommer näringsfysiologen Anna Hjort att bjuda på en föreläsning om mat och ätande och hjälpa dig med strategier för att påverka Din kosthållning i den riktning du vill. 

Anna är näringsfysiolog, personlig tränare och livsstilscoach och brinner för att hjälpa andra att hitta en kost och livsstil som de mår bra av. Under eftermiddagen kommer hon att bjuda på en föreläsning om mat och ätande och hjälpa dig med strategier för att påverka Din kosthållning i den riktning du vill. 

LYX på Betongfabriken – boka in dig på massage hos Frida Swan som är hälsoentreprenör från vårt nätverk. 50min 500kr alt 25min 400kr. Linda är hos oss i vårt behandlingsrum 9-14 och du bokar med henne direkt på 0768533465 eller fridaswan11@gmail.com

Evenemanget är avslutat.

Timme-schema

KICKSTART 18 SEP 2019

8:30 - 9:30
MORGONPASS | LADDA-aktivitet
Ulrika Oja - Yoga för alla (ombyte behövs ej)
9:30 - 10:30
EGEN FOKUSTID
På valfri plats för arbete, träning, reflektion eller naturupplevelse
10:30 - 12:30
INSPIRATIONSFÖREDRAG
Saskia Snikkenburg - Tacksamhet
12:30 - 14:00
LUNCHPAUS
Upptäck det härliga slottsområdets utbud - gärna ihop med någon ny bekantskap!
14:00 - 16:00
WORKSHOP
Anna Hjort pratar om mat som källa till energi
16:00 - 17:00
EGEN FOKUSTID
På valfri plats för arbete, träning, reflektion eller naturupplevelse
17:00 - 18:00
AFTERWORK
Stanna kvar och umgås lite innan hemgång - snacks och något läskande finns i umgängesrummet på entréplan
Taggar:
Cart
  • No products in the cart.