Datum

19 september 2019
Expired!

Tid

08:30 - 18:00

Kostnad

300SEK

Etiketter

Kickstartsveckor

Medveten kommunikation

FÖRELÄSNING 10:30-12:30
MEDVETEN KOMMUNIKATION
NINA BUCHAUS brinner för kommunikation i alla dess former och under den här föreläsningen delar hon med sig av hur man identifierar och möter kommunikation av mindre smickrande format – härskartekniker. En teknik som oftast är omedveten och som kan ställa till mycket energiförlust. Hur möter man en sådan kommunikationsstil för att utveckla sitt eget ledarskap och hjälpa helheten att nå fram till ett bra tillstånd. 

OM FÖRELÄSAREN
I ryggen har Nina har en skräddarsydd utbildning och gedigen erfarenhet av muntlig kommunikation – retorik – konsten att övertyga. I grunden har Nina Buchaus en fil kand i retorik. Hon är även certifierad i NLP Master Practitioner och Effective Charismatic Leadership. Med andra ord vet hon bättre än de flesta hur vi ska uttrycka oss för att budskapet ska gå hem hos andra. 

Nina talar om retorik begripligt, roligt och lättsamt, samtidigt som hon ger konkreta verktyg på plats.  Nina Buchaus hjälper dig upptäcka framgångsknepen och de vanligaste fallgroparna när det kommer till tal på möten och hållbara presentationer som ger långvarigt intryck. 

WORKSHOP 14-16
JOBBA SMART MED DIGITALA HJÄLPMEDEL
På denna eftermiddag får du under handledning av ANETTE WILNERSSON prova hur du bl a kan jobba effektivt med kanbantavlor för att leva ett intensivt liv med mycket innehåll med bibehållet lugn och känsla av kontroll på det som är viktigt.

Kanbantavlor finns i många skepnader men under denna workshop kommer vi titta på en digital som är gratis: KanbanFlow. Kanske kommer detta hjälpmedel bli din nästa effektivitetsförälskelse. I mitt liv med fler företag är det avgörande med bra struktur. Ofta handlar det om hård prioritering vid rätt tillfälle och att göra rätt saker istället för att ha för stort fokus på att göra saker 100% rätt. Inte helt lätt alla gånger och något man kan öva på. Kanban har mängder av användningsmöjligheter och vi kommer prova ett antal så du får känsla för om det kan vara något som kan ge dig utveckling.

Anette Wilnersson – Strukturnörd och grundare av Betongfabriken Coworking

Evenemanget är avslutat.

Timme-schema

KICKSTARTSDAGEN DEN 19 SEPTEMBER 2019

8:30 - 9:30
MORGONPASS | LADDA-aktivitet
Monika Roukokoski - Qigong för alla (inget ombyte behövs)
9:30 - 10:30
EGEN FOKUSTID
På valfri plats för arbete, träning, reflektion eller naturupplevelse
10:30 - 12:30
INSPIRATIONSFÖREDRAG
Nina Buchaus - medveten kommunikation
12:30 - 14:00
LUNCHPAUS
Upptäck det härliga slottsområdets utbud - gärna tillsammans med någon ny bekantskap
14:00 - 16:00
WORKSHOP
Anette Wilnersson - jobba smart i kontroll med kanbantavlor
16:00 - 17:00
EGEN FOKUSTID alt GENOMGÅNG AV GYMMASKINER
Avsluta dagen med eget fokus/reflektion/rörelse på valfri plats ute/inne - gymet bemannat för handledning
17:00 - 18:00
AFTERWORK
Stanna kvar och umgås lite analogt innan hemgång - snacks och något läskande finns i umgängesrummet på entréplan
Taggar: