Datum

13 september 2019
Expired!

Tid

08:30 - 18:00

Kostnad

300SEK

Etiketter

Kickstartsveckor

Dag Hammarskjöld – om ledarskap, mod och integritet

FÖRELÄSNING 10:30-12:30
Caroline Hammarskjöld är grundare till Hammarskjöld Inversio. Hon förvaltar arvet efter sin morfars bror, Dag Hammarskjöld (1905-1961) som är känd för sin ämbetsmannaroll i Sverige under 1930-1940 talen, men kanske främst känd för sin roll som General Sekreterare för FN 1953-1961. Vad var det som var så unikt med Dag Hammarskjöld och hur lyckades han bygga hela FN organisationen som än i dag arbetar i hans anda? Hur hade han förmågan att göra världens mest omöjliga jobb möjligt? Och hur kan vi lära oss av honom?

Caroline är starkt engagerad och strävar efter att tillgängliggöra Dags budskap och värderingar. Hon vill inspirera och engagera den nya generationen att lära sig av Dags ledarskap, mod och integritet därför att vi fortfarande har mycket att lära oss av vad han stod för och hur han arbetade. Hon sprider budskapet genom samarbeten, utställningar, föreläsningar och publikationer.

WORKSHOP 14-16
Eftermiddagens coach sätter fokus på något annat som behöver vara på plats för bättre förutsättning för det egna modet som företagare – din ekonomi. Mia Ingelström är ekonomi-PT och hjälper både privatpersoner och egenföretagare att ta kontrollen över helheten i sin ekonomi.

Du kommer få nya insikter, kunskaper och konkreta verktyg för hur du kan bli smartare i både företagets och därmed din egen ekonomi. Och du kommer at börja se hur ekonomi faktiskt kan vara både roligt och lätt.

Mia Ingelström är civilekonomen som gjorde ett aktivt val när hon lämnade ekorrhjulet för att resa jorden runt med sin familj i ett år. Därefter sa hon upp sig för att lära andra att ta kontroll över sin ekonomi och vad som krävs för att våga göra aktiva val och förändringar i livet. Hon är experten på privatekonomi som med enkla och handfasta verktyg inspirerar dig att ta första steget mot ekonomisk kontroll redan idag, både som privatperson och som företagare.

LYX I BETONGFABRIKEN
30 min ekologisk ansiktsbehandling

Malin Berg är en egenföretagare i vårt nätverk som brinner för vår planet i kombination med att ta hand om oss själva på bästa sätt för helheten. I sin roll som diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut erbjuder hon denna dag ekologisk ansiktsbehandling 30 min för 325kr inkl moms. Hon kommer även ha ekologiska produkter med sig för försäljning. OBS! Den 9/10 kommer Malin till oss och föreläser om innehållet i våra skönhetsprodukter och hur vi kan tänka för att göra medvetna val när vi handlar krämer, smink mm. Kontakta Malin direkt för att boka in din behandling malinella.berg@gmail.com eller ring 0722520083

Evenemanget är avslutat.

Timme-schema

KICKSTART 13 SEP 2019

8:30 - 9:30
MORGONPASS | LADDA-aktivitet
Gunilla Dalin - Yoga för alla (inget ombyte behövs)
9:30 - 10:30
EGEN FOKUSTID
På valfri plats för arbete, träning, reflektion eller naturupplevelse
10:30 - 12:30
INSPIRATIONSFÖREDRAG
Caroline Hammarskjöld - om Dag Hammarskjöld mod och integritet
12:30 - 14:00
LUNCHPAUS
Upptäck det härliga slottsområdets utbud - gärna tillsammans med någon ny bekantskap
14:00 - 16:00
WORKSHOP
Mia Ingelström - Ekonomi-PT som hjälper dig att få helhetskontroll på din ekonomi
16:00 - 17:00
EGEN FOKUSTID alt GENOMGÅNG AV GYMMASKINER
Avsluta dagen med eget fokus/reflektion/rörelse på valfri plats ute/inne - gymet bemannat för handledning
17:00 - 18:00
AFTERWORK
Stanna kvar och umgås lite analogt innan hemgång - snacks och något läskande finns i umgängesrummet på entréplan
Taggar: